Kedves érdeklődők, Isten hozta Önöket Weboldalunkon!

Kedves Érdeklődők!

 

A Dunakanyarba, egészen pontosan a Mr. Görgey Art Hotel & Bisztróba, ebbe a 22 szobás, tündéri szállodába szeretném Önöket elkalauzolni. Amikor erre a szállodára esett a választásom, azonnal éreztem, hogy egy csiszolatlan gyémánthoz jutottam hozzá, de nagy kihívás lesz a számomra, hogy megteremthessem azt a miliőt, ahol én is szívesen megszállnék néhány napot, sőt, visszajáró vendégként már név szerint üdvözölnének és érkezésemkor, és a kedvenc italomat találnám a megszokott asztalon.

Hogyan is történt?
Mi járt a fejemben?
Mi volt a cél?

A művészet, a zene, a nem szokványos hangulatú szobák, kisebb-nagyobb terek, tele csodás portrékkal, amelyeken eltűnődhetünk: kik és milyen emberek is voltak. A finom, egyszerű, könnyű ételek, minőségi italok, és persze az édesanyám által készített kézműves édességek mind-mind  szereplői a szállodának.

A művészet Isten és köztünk, emberek közötti csatorna, amely segít bennünket ebben a kaotikus világban, hogy felállíthassuk a békét a lelkünkben.

Kérem, tekintsék meg szoba ajánlatainkat, találják meg finom, friss, bisztró jellegű ételeink közt kedvenc fogásukat, kóstolják meg a fincsi süteményeket, fáradjanak be a csodás hangulatú borospincénkbe, amit csak kellemes, mámoros állapotban hagyhatnak el.

Készíttessenek asztrológiát szent emberünkkel, saját vagy ismerőseik részére, sütögessenek kedvük szerint a zöld pázsiton a jakuzziban megmártózva néha-néha, és ha a kisebb zongoraestek, és a saját színházi előadásaink sem elégítik ki vágyaikat, jelentkezzenek be egy illatos, meleg, olajjal átitatott ayurvédikus masszázsra.

Várjuk Önöket szeretettel!