Gyakran ismételt kérdések

FOGLALÁS, ADMINISZTRÁCIÓ

Hogyan tudok foglalni?

Foglalni a reception.mrgorgey@gmail.com email címen, a +3630/139-47-49-es számon vagy a weboldalunkon található FOGLALÁS gombra kattintva tud.

Mi a teendő, ha módosítani szeretném a foglalásomat?

Amennyiben módosítani szeretné foglalását, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a +3630/139-47-49-es számon és olvassa el weboldalunkon az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

Mik a lemondási feltételek?

Megrendelt és visszaigazolt foglalás lemondása esetére az alábbi feltételek érvényesek:

45 nappal az érkezés előtt, kötbérmentesen lemondható a foglalás.

44-30.  napig a kötbér mértéke a foglalás 20%-a.

29-15 nappal az érkezés előtti lemondás esetén a kötbér a foglalás 50%-a.

14-5 napon belüli lemondás esetén a kötbér a részvételi díj 70%-a.

4 napon belüli lemondás esetén 100% kötbért számítunk fel.

Hozhatok-e kisállatot a szállodába?

A Mr. Görgey Art Hotel & Bistro kutyabarát szálloda, szeretettel várjuk a négylábú kedvenceket és minden más kis kedvencet is! A kisállat díja 4.000 forint/éj.


ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

Van-e a szállodának saját parkolója?

A szálloda saját parkolóval rendelkezik a bejárat mellett, amely biztonsági kamerával megfigyelt – őrzés nélküli -, és korlátozott számban áll rendelkezésre. A parkoló díjtalanul vehető igénybe. Parkolóhelyeink érkezési sorrendben kerülnek elfoglalásra, előzetes helyfoglalást biztosítani nem tudunk.

Érkezés napján hány órától lehet a szobát elfoglalni?

A szállodai szoba az érkezés napján 14 órától áll vendégeink rendelkezésére.

Távozáskor hány óráig kell a szobát elhagyni?

Távozáskor a szobát 11:00 óráig kérjük elhagyni.

Van-e lehetőség késői be – és kijelentkezésre?

Késői kijelentkezés a foglaltság függvényében, 4500 forint felárral lehetséges.

Milyen fizetési lehetőségek vannak a szállodában?

A számla kiegyenlítésére készpénzben, bank- és hitelkártyával (Maestro, Mastercard, Visa) vagy SZÉP kártyával van lehetőség. Vegyes fizetés készpénz és bankkártyás kiegyenlítés esetén megoldható.

Tudok-e SZÉP kártyával fizetni?

A szállást igénybe vevő nevére szóló SZÉP kártyát (MKB, OTP, K&H –bármely alszámla) tudjuk elfogadni. Jelenleg terminálunk a helyszínen nem fogadja el a SZÉP kártyát, ezért a fizetés a SZÉP kártya tulajdonos saját felhasználófiókjából indított előreutalással lehetséges, az elfogadóhely irányába.


SZOBÁK, FELSZERELTSÉG

Milyen felszereltséggel rendelkeznek a szobák?

A szobák mindegyikében található smart HD LED tv (Netflix), hajszárító, saját fürdőszoba, ruhásszekrény, fürdőköntös és törölköző.

Van-e a szobákban légkondicionáló?

A szálloda műemlékvédelem alatt áll, így légkondicionáló elhelyezésére sajnos nincs lehetőség. A szobák hűtését ventilátorral segítjük.

Van-e lehetőség pótágyazásra?

Szobáink kétágyasak, pótágyazásra korlátozottan van lehetőség. Ennek díja 6.500 forint (+ igény szerint reggeli: 3500 forint). A Mr. Görgey Art Hotel & Bistro felnőttbarát szálloda, 14 éves kortól fogadjuk vendégeinket.


GASZTRONÓMIA, ÉTTERMI SZOLGÁLTATÁSOK

Milyen ellátást tartalmaz a szobafoglalás?

A szoba ára tartalmazz a gazdag svédasztalos reggelit.

Étel-intolerancia esetén van-e lehetőség speciális ellátásra?

Ételkínálatunk minden esetben tartalmaz vegetáriánus és kímélő fogásokat. Egyéb, étkezéssel kapcsolatban felmerülő speciális igényét, kérjük, foglaláskor jelezze!

Van-e lehetőség a szállodában vacsorára?

Vacsorára a szállod Art ’Ur bisztrójában van lehetőség. Bisztró ételeinket mindig egyedi rendelés alapján, frissen készítjük. Amennyiben szeretne nálunk vacsorázni az itt töltött napok alatt, kérjük, foglaláskor jelezze ezt számunkra és elküldjük aktuális menünket.

Van-e szobaszervíz?

Szobaszervíz felálr ellenében vehető igénybe, /2000 Huf/alkalom.

Meddig tart nyitva a szálloda étterme és bárja?

Éttermünk és bárunk hétfőtől-péntekig reggel 7 órától, este 21 óráig, szombat-vasárnap reggel 7 órától 22 óráig tart nyitva.


EGYÉB SZÁLLODAI SZOLGÁLTATÁSOK

Hány óráig tart nyitva a wellness részleg?

A Mr. Görgey Wellness részleg nyitva tartási ideje szállóvendégeink részére 10:00-22:00 között. A wellness részleg igénybevétele megegyezik a szobahasználat idejével: érkezés napján 14 órától távozás napján 11 óráig áll Vendégeink rendelkezésére.

Külsős vendégek is igénybe vehetik a wellness részleg szolgáltatásait?

A wellness részleg szolgáltatásait külsős vendégeink az üzemeltetési szabályzatunk szerint nem vehetik igénybe, ellenben ayurvédikus masszázsunkra személyesen a recepción vagy a +3630/139-47-49-es számon bejelentkezhetnek.

Milyen egyéb programlehetőségek vannak?

Aktuális programjainkról (pl. tematikus vacsorák, ötórai tea) tájékoztatást kaphat FB oldalunkon vagy a recepción.

Kibérelhető-e a szálloda privát eseményekre?

A szálloda éttermében, borospincéjében valamint teraszán is vállaljuk privát események, pl. esküvők, családi, baráti, céges összejövetelen megszervezését és lebonyolítását. További információt a Privát rendezvények menüpontban talál.

First thing you need to be aware of in writing essays is that you must follow a certain outline. You must sketch out the entire essay before beginning to write. The outline can help you concentrate on one particular concept and help you develop a fresh idea for the website that writes essays for you subject. Also, it is helpful to have another person examine your writing. Perhaps you should think about using a ghostwriter for your essay written and edited by you. Listed below are the steps for writing an outline as well as finalized work.